Domácí chleba bez kvásku

Droždí nemám, tak jsem upekla chleba, do kterého jsem přidala kypřící prášek do pečiva a taky byl dobrý :-). Recept je zde. Jen jsem do těsta přidala drcený a celý kmín.

  • 250 g hladké mouky
  • 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva
  • 1/2 lžičky soli
  • 25 g másla
  • 175 ml mléka/ vody
  • lžíce drceného kmínu
  • celý kmín na posypání

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Domácí chleba bez kvásku

  1. Dobrý den. Chleba vypadá skvěle. Dáváte těsto vykynout? Jak dlouho pečete a na kolik stupňů? Zkusila bych ho upéct.
    Díky za tip.

Napsat komentář: jak upéct chleba? Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *