Jablkový koláč

Tento francouzský hit je tak rychlý a dobrý… U nás doma vydržel jen půl hodiny. Těsto je křehké a hlavně bez cukru. Příště přidám do jablek mandlové lupínky. Já jsem ho vylepšila rozdrcenou mátou s třtinovým cukrem a citronem. Po upečení jsem touto směsí potřela celý koláč… Doporučuji ♥ Zde je recept. Dobrou chuť!

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Jablkový koláč

  1. Podobný taky peču. Vyzkouším mou oblíbenou mátu. Díky! Mimochodem moc hezký blog, chodím sem ráda :-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *