Černé jeřabiny

Už kolikrát jsem si říkala, že nádherně černé plody nenechám  jen kosákům. Dočetla jsem se, že z arónie je výborný sirup, džem, domácí likér, víno, sušené plody… Ale pustila jsem se do koláče. Plody jsem na pár minut povařila v cukerném nálevu a potom jsem postupovala takto… Příště žádný cukerný nálev. Koláč byl moc sladký…Ale s kysanou smetanou se to dalo… Dobrá kalorická bomba do začátku školního roku 🙂

photo © Vintagelover

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Černé jeřabiny

  1. Naprosto úžasné zátiší, jak od holandských mistrů. A to jsem ještě neochutnal. Jestli to chutná tak skvěle, jak to vypadá, tak smekám před autorkou této delikatesy… :-*

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *