Cheesecake

Poprvé jsem vyzkoušela dezert, o kterém jsem toho tolik slyšela. Základní sušenkové těsto jsem pekla 10 minut a po nalití tekuté směsi jsem dodržela čas 40 minut na 160 stupňů. Tak nevím, kraj se trochu zabarvil do hněda, ale na výslednou sametovou chuť to nemělo žádný vliv. Takže jestli budete tento dezert zkoušet, doporučuji více hlídat!

P.S. Na sladký dezert jsem připravila omáčku z lesních plodů. Použila jsem zmrazené ovoce. Do hrnce jsem dala lesní plody,  trochu másla, cukru a vše povařila. Omáčku jsem přepasírovala přes sítko a celý dezert jsem jí polila. Tuto osvěžující dobrotu jsem vyčetla z blogu Thinkfood a dezert jsem pekla podle Dity P.

foto: Vintagelover

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

8 komentářů u „Cheesecake

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *