Jahodo-malinový štrúdl

Včera jsem konečně zase něco upekla. Recept na můj oblíbený štrúdl jsem tady na blogu už měla. K jablkům jsem ještě přidala maliny a jahody… Zde je recept:  20 dkg hladké mouky, 1 kysaná smetana (nebo jogurt, ale kysaná smetana je lepší) a půl másla. Vše zpracujeme a necháme asi půl hodiny uležet v lednici. Těsto rozválíme a na něj poklademe nastrouhaná jablka. Pečeme na 150° a to je vše. Přeji hezký start v novém týdnu 🙂 U nás je napínavý… Maturita!

Photo © Vintagelover

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

11 komentářů u „Jahodo-malinový štrúdl

  1. Tak to držím maturantce všech deset:-) Jinak Moni, ten fotokurz jsi měla jednodenní a můžeš mi napsat (třeba na mail) u koho a zda ti to pomohlo? Jestli ještě někdy půjdeš, tak bych šla s tebou …..:-)

  2. Vypadá to báječně:-)
    Vím jak chutná, ale ty fotky jsou luxusní:-)
    Naty zdravím a držím pěsti, má u nás to hroznové víno:-) Za maturitu 🙂
    E.

  3. Moni, úplně se mi sbíhají sliny:)))…taková mňamka nádherně nafocená…držím palce, maturita určitě bude:-)))) Eva

  4. Doufám, že maturita byla úspěšně složena! 🙂 Štrůdl vypadá báječně a recept se zdá docela jednoduchý možná bych ho zvládla i já 🙂

    V komentáři jsem četla něco o jednodenním fotokurzu, mohu Vás poprosit také o více informací? Klidně na email nika.renika@gmail.com Děkuji!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *