Pečené hrušky s medem a mandlemi

Chtěla jsem dát nějaký tip na výlet, ale nemám nic v zásobě… Od sousedky jsem dostala plný koš hrušek, tak jsem z nich vyzkoušela nejsladší dezert. O poslední půlku pečené hrušky jsme museli losovat 🙂 Je to fakt dobré, možná kdyby byly hrušky kyselejší, tak by to bylo ještě lepší… Tady je recept: hrušky rozpůlíme, vydlabeme jadřinec a místo něj vlijeme půl lžičky medu, posypeme mandlovými lupínky a skořicí. Dáme do předehřáté trouby asi na 20 minut péct. Místo mandlových lupínku, tam můžou být vlašské nebo lískové ořechy…

Dnes jedna kytarovka pro Dáju :-)))

Příspěvek byl publikován v rubrice Inspiruje mne a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Pečené hrušky s medem a mandlemi

  1. To je ale milé! Dája děkuje za toto privilegium, sdílí ho tímto s ostatními potřebnými a doufá, že vakcíny zaberou a půjde brzy domů….
    Hruštičky z vlastní zahrádky na tento způsob – volám nikoli „náááshlednou“, nýbrž nadšené ANO!
    Jo, a s těma kytarovkama už si dej prosím pohov aspoň do Vánoc 😀

  2. Tvé kuchařské/pekařské umění v kombinaci s fotícím talentem, to je šílená kombinace pro někoho, kdo chce zhubnout a nemít chuť na dobroty! 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *