Piknik na zahradě

Čerstvý pstruh je lahůdka, kterou jsme vyzkoušeli v pátek na venkovním grilu. Ještě teď se mi sbíhají sliny a mám chuť ho dnes znovu grilovat. Pstruh jsem celý posolila a popepřila. Naplnila ho snítkami  petrželky, tymiánu, nakrájeným na plátky citrónem a kouskem másla. Připraveného pstruha jsem položila na rozpálený rošt a z každé strany asi 7-10 minut grilovala. Během opékání jsem rybu otáčela a potírala pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou jsem namáčela v olivovém oleji. Dobrou chuť 🙂

photo©vintagelover

Příspěvek byl publikován v rubrice Inspiruje mne a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Piknik na zahradě

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *