Bylinková ciabatta

Včera večer jsem vyzkoušela recept, který jsem viděla na našem víkendovém pobytu na Food Revolution Day. Kateřina z blogu THINK FOOD připravila skvělou rozmarýnovou ciabattu a doufám, že se nebude zlobit, když prozradím její postup…:-)  Koupenou bagetu nebo ciabattu na horní straně nožem podélně (nebo příčně) několikrát nařízneme. Zvlášť si na drobné kousky nakrájíme jakékoliv bylinky. Já jsem včera použila rozmarýn, česnek, mátu. Smícháme s olivovým olejem a vše vetřeme do naříznutých otvorů bagety. Připravíme si namočený pečící papír (to aby se nespálila) a na něj vložíme potřenou bylinkovou bagetu a dáme na chvíli zapéct. Je to rychlé a výborné. My jsme ji o víkendu měli jako přílohu k rybě, ale večer k zeleninovému salátu je také skvělá. Vyzkoušejte! Fotky jsou ještě z víkendu, protože včera, když jsem ji dělala byla už tma… Dobrou chuť!

foto: Vintagelover

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

13 komentářů u „Bylinková ciabatta

  1. Moni,tuhle mňamku miluju:-))))…minulý týden jsem si ji koupila na výletě v Mnich. Hradišti,ale jinak si ji doma peču celou:-))))…hezký den. Eva

  2. Moni,hádej , co jsme měli dneska k večeři???? …k tomu vínečko, sýry a zeleninový salát-mňam:-))) díky za připomenutí. Eva

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *