Rozpečený camembert s rozmarýnem

Když jsem na blogu Think Food viděla recept na rozpečený camembert, neváhala jsem ani minutu a musela jsem ho hned připravit a vyzkoušet. Chutná skvostně a k letnímu posezení u vína je prostě ideální. Včera jsem ho udělala znovu a tady je. Neváhejte tento jednoduchý recept co nejdříve vyzkoušet. Potřebujete camebert, menší francouzskou bagetu, pár snítek rozmarýnu, hrst sušených brusinek, hrst ořechů, 1 stroužek česneku, čerstvě mletý pepř a olivový olej… Bageta namočená v rozpečeném sýru a obalená v ořechovobrusinkové směsi nemá chybu. Recept jsem si dovolila půjčit z blogu Think Food a mám ho na poslední fotce.

foto: Vintagelover

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

18 komentářů u „Rozpečený camembert s rozmarýnem

  1. Moni, ty nám dáváš:-))))…to jsou chutě:-))a voní to až sem….. a ještě k tomu úplně luxusně nafoceno:-) Eva

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *